SGOA Academy: Recente IT-jurisprudentie

Rechter

SGOA Academy: Recente IT-jurisprudentie
9 november

Op 9 november 2023 vindt de jaarlijks terugkerende en goed beoordeelde SGOA Academy: Recente IT-jurisprudentie plaats.

De invulling van het exacte programma volgt binnenkort, maar inschrijven kan al.

Praktische informatie

  • Tijd: 16.00 – 18.00 uur met aansluitend borrel
  • Waar: Capital-C, Weesperplein 4B, Amsterdam
  • Prijs: € 195,00 excl. BTW (VIRA en NVvIR leden ontvangen 10% korting)


Na afloop ontvangt u een certificaat van deelname (2PO punten).

Inschrijven

Emailadres*
Voornaam
Achternaam
Telefoonnummer
Organisatie
Ben je lid van NVvIR of VIRA?
Op dit formulier het privacybeleid van de SGOA van toepassing. De kosten van de SGOA Academy bedragen € 195,00 (excl. btw).

Bedankt voor je registratie. Je ontvangt een bevestiging per email.

Dorine ten Brink

Dorine ten Brink

Dorine is partner bij Ploum, Rotterdam Law Firm in de praktijk van de commerciële contracten en commerciële geschillen. Daarbinnen heeft zij zich gespecialiseerd in ICT-contracten en ICT-geschillen. Dorine adviseert ook regelmatig over de meest uiteenlopende contracten op het gebied van agentuur en distributie, (internationale) koop en algemene inkoop- en verkoopvoorwaarden.

Daarnaast is Dorine veelvuldig betrokken bij civiele procedures, zowel bij de overheidsrechter en als in arbitrage. Zij is als arbiter onder meer verbonden aan de SGOA.

Ernst Jan van der Pas

Ernst-Jan van de Pas

Ernst-Jan is partner bij Dirkzwager. advocaten & notarissen. Hij beschouwt zichzelf als “technology-advocaat” waarbij hij zich toelegt op IT-recht, Intellectueel Eigendomsrecht en bescherming van kostbare data en kennis. Hij werkt onder meer voor kennisinstellingen, ziekenhuizen, overheidsinstellingen maar ook voor grote en kleinere ondernemingen variërend van multinationals tot start-ups.

Ernst-Jan is lid van de specialistenvereniging Vereniging voor Informaticarecht Advocaten (VIRA) en de Nederlandse Vereniging voor Informatietechnologie en Recht (NVvIR). Hij is aan de SGOA verbonden als arbiter.