ICT-rechtelijke
incompany training

 

 

ICT-rechtelijke incompany training

Binnen de SGOA bestaat diepgaande expertise en jarenlange ervaring op tal van onderwerpen op het raakvlak van informatietechnologie, data en recht. Tot de kring van associates van de SGOA behoren de meest vooraanstaande arbiters, IT-deskundigen en mediators. De terreinen waar de SGOA in het bijzonder over deskundigheid beschikt zijn ICT-contracten in alle soorten en maten, intellectuele eigendom op ICT-producten, digitale handel, privacy, cybersecurity, ICT-conflicten, bewijsperikelen in ICT en het arbitragerecht.

De SGOA heeft inmiddels regelmatig haar kennis en ervaring door middel van hoogwaardige in-house trainingen met anderen gedeeld, waaronder advocatenkantoren en verzekeraars. Wij zijn graag bereid om ook uw kantoor of organisatie door middel van een incompany training vooruit te helpen op een of meer van deze rechtsgebieden. Desgewenst kan de SGOA u een training of opleiding op maat, qua omvang en diepgang geheel afgestemd op uw specifieke eisen en wensen, leveren. Op die manier verzekert u zich van hoogwaardige, actuele en uitgebreide knowhow. 

Een voorbeeld van zo’n programma kan er als volgt uit zien:

Een training of opleiding wordt uiteraard in goed overleg afgestemd op het niveau van voorkennis van de deelnemers, van beginnend tot vergevorderd IT-jurist. Desgewenst kan een training of opleiding door meerdere (advocaten)kantoren gezamenlijk worden ingekocht.

Een training of opleiding kan op uw eigen locatie worden uitgevoerd of op een door de SGOA te verzorgen locatie.

Heeft u interesse, neem dan contact op met Heleen van Beugen, bureau manager van de SGOA
(info@sgoa.eu of 088 – 011 6262).

Heeft u een conflict binnen de ICT branche?

en zoekt u naar professionele conflictbemiddeling?
Neem dan gerust contact met ons op

Wij zullen snel contact met u opnemen