Stichting Geschillenoplossing Automatisering
Stichting Geschillenoplossing Automatisering
Stichting Geschillenoplossing Automatisering
  • SGOA kan nu ook uw ICT-rechtelijke incompany training verzorgen! Lees verder voor meer informatie over de invulling.

    LEES VERDER

  • De derde SGOA Signaal van 2021 verzonden, een online nieuwsbrief met onderwerpen die voor ICT-conflictmanagement van belang zijn! Wilt u het SGOA Signaal ook ontvangen of de laatste versie lezen?

    AANMELDEN
    LEZEN

  • SGOA start met 'Privacy & Security Kamer'. Nieuwsgierig geworden? Lees hier snel verder!

Nieuws

Nieuws

Hier vindt u een overzicht van het laatste nieuws rond Stichting Geschillenoplossing Automatisering.

Nieuw SGOA Arbitragereglement treedt in werking op 1 januari 2022

31 December 2021
Op 1 januari 2022 treedt het nieuwe SGOA arbitragereglement in werking. U treft het nieuwe arbitragereglement hierbij aan. Het bijbehorende aanhangsel met nieuwe tarieven kunt u hier downloaden.

De derde SGOA Signaal van 2021 is verzonden

16 December 2021

Vandaag is de derde SGOA Signaal van 2021 verschenen, een online nieuwsbrief met onderwerpen die voor ICT-conflictmanagement van belang zijn: arbitrale uitspraken, publicaties, seminars, congressen, trainingen, wijzigingen in wet- en regelgeving, ontwikkelingen in mediation en interviews met bedrijven.

In SGOA Signaal komen relevante ontwikkelingen binnen de SGOA zoals onder meer het nieuwe arbitragereglement, de internationalisatie, digitale uitwisseling van processtukken, de activiteiten van de SGOA Academy en de jaaroverzichten aan de orde. SGOA Signaal verschijnt 3 keer per jaar.

Wilt u SGOA Signaal ontvangen? U kunt zich hier aanmelden. Er zijn geen kosten aan verbonden

MEER INFORMATIE

SGOA reikt voor 4e keer Hans Frankenprijs uit

5 November 2021
De Stichting Geschillenoplossing Automatisering, het onafhankelijke geschilleninstituut dat actief is in de behandeling van ICT-conflicten, heeft gisteren in een druk bezochte bijeenkomst in Amsterdam de prestigieuze Hans Frankenprijs uitgereikt aan mr. Anna Keuning. Met haar fraaie masterscriptie, getiteld “Correcting errors within a chain network - The allocation of responsibilities of chain actors and the legal protection against chain errors from the perspective of European and Dutch law”, is zij als rechten-studente afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.

De volledige scriptie van mr. Anna Keuning is hier te lezen. DOWNLOAD SCRIPTIE


30 September 2021

Op 4 november organiseert de SGOA een feestelijke bijeenkomst. De SGOA Academy: IT-jurisprudentie en privacy actualiteiten met aansluitend de uitreiking van de SGOA Hans Frankenprijs. De middag wordt afgesloten met een feestelijke borrel. Niet virtueel, maar live deze keer! Komt u ook?

Wanneer: Donderdag 4 november van 15.30 tot 17.30 uur, borrel na afloop
Sprekers: Polo Van der Putt en Gerrit-Jan Zwenne
Locatie: Het Amsterdamse Proeflokaal, Stadionplein 300, 1076 CK Amsterdam
Prijs: Kosteloos

Meer weten? Klik hier voor meer informatie over deze editie van de SGOA Academy.

INSCHRIJVEN

Lees verder...

Polo van der Putt toegetreden tot SGOA bestuur

23 June 2021
Met ingang van 1 juni 2021 is Polo van der Putt toegetreden tot het bestuur van de Stichting Geschillenoplossing Automatisering. Polo is reeds jaren lang verbonden als arbiter aan de SGOA. Polo leidt de IT- en sourcingpraktijk van Vondst Advocaten. Met het benoemen van Polo van der Putt versterkt de SGOA haar bestuur met een ervaren en deskundig bestuurder.